O mnie

piotr-koczara-dietetyk

mgr inż. Piotr Koczara

Jestem absolwentem  Poradnictwa Żywieniowego i Dietetycznego na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (SGGW) oraz studiów magisterskich na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka na Wydziale Nauk o Żywności (SGGW). Ponadto, ukończyłem szkolenie Monash University z dietoterapii w zespole jelita drażliwego. Jestem też dyplomowanym kucharzem.

Zawodowo zajmuję się poradnictwem żywieniowym w zakresie dietoterapii otyłości i nadwagi, zespołu jelita drażliwego (IBS), chorób dietozależnych, a także kształtowaniem zdrowych nawyków żywieniowych, budowaniem świadomości konsumenckiej oraz edukacją żywieniową. W wolnym czasie prowadzę warsztaty kulinarne z udziałem dzieci, rozprawiając się raz na zawsze z mitem, który mówi, że „Dzieci nie lubią warzyw!”.

Prywatnie, uwielbiam dalekie podróże rowerem, wyprawy po Azji, bieganie, kuchnię Indii oraz długie spacery z psami!

Zapraszam na konsultacje.

Zapraszam na konsultacje dietetyczne w zakresie m.in.: nadwagi, otyłości, chorób cywilizacyjnych i zespołu jelita drażliwego. Poznaj siłę drzemiącą w mądrym odżywianiu!

Dieta low - FODMAPInformator dla Pacjentów wraz z przykładowym jadłospisem

Dieta low - FODMAP stanowi ważny element dieterapii Zespołu Jelita Drażliwego.

Skontaktuj się ze mną, aby otrzymać darmowy informator dla Pacjentów wraz z przykładowym jadłospisem!