
mgr inż. Piotr Koczara
Jestem absolwentem Poradnictwa Żywieniowego i Dietetycznego na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji (SGGW) oraz studiów magisterskich na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka na Wydziale Nauk o Żywności (SGGW). Ponadto, ukończyłem szkolenie Monash University z dietoterapii w zespole jelita drażliwego. Jestem też dyplomowanym kucharzem.
Zawodowo zajmuję się poradnictwem żywieniowym w zakresie dietoterapii otyłości i nadwagi, zespołu jelita drażliwego (IBS), chorób dietozależnych, a także kształtowaniem zdrowych nawyków żywieniowych, budowaniem świadomości konsumenckiej oraz edukacją żywieniową. W wolnym czasie prowadzę warsztaty kulinarne z udziałem dzieci, rozprawiając się raz na zawsze z mitem, który mówi, że „Dzieci nie lubią warzyw!”.
Prywatnie, uwielbiam dalekie podróże rowerem, wyprawy po Azji, bieganie, kuchnię Indii oraz długie spacery z psami!
Zapraszam na konsultacje.